top of page

GRØNN & FRESH SMOOTHIE 95

For de som vil ha et grønt boost.
Laget av spinat, mynte, avokado, ingefær, ananas, kokosvann og sitron

MANGO & KOKOS SMOOTHIE 89

En søt og litt syrlig tykk smoothie som passer for alle.
Med mango, banan, rismelk, kokosmelk og sitron

varm curry-peanøtt gryte 175

En deilig og smakfull gryterett med masse grønnsaker og hvite bønner. Med en curry og peanøttsaus med kokosmelk og ingefær.
Serveres med risnudler, ristede peanøtter, granateple, spirer og koriander.

Vegansk og glutenfri. 

Allergener: Peanøtter.

Kokos-bær yoghurt bowl 119

Frisk og fyldig yoghurt laget med kokosmelk, blåbær, solbær og probioform. Søtet med dadler og vanilje.
Toppet med mandelsmøt, tahinigranola, hampfrø, epleskiver og tørkede bær.

Vegansk og glutenfri

Allergener: Mandler, sesam

SØTPOTET-blings 165

TOPPET MED KIKKERTRØRE MED DILL OG CHERRYTOMATER
To skiver med glutenfritt brød laget av bakt søtpotet og bokhvete. Fylt med en kremete kikertøre laget med en dill og cashewdipp og blandet med rødløk, kapers og cherrytomater.
Toppet med ristede mandler og spirer.

Vegansk og glutenfri.

Allergener: Mandler, cashewnøtter

GULLROTVAFFEL 159

En alternativ og sunnere type vaffel med gulrøtter og varmende krydder.

Den metter godt og er som et fullt måltid.

Vaffelen er toppet med mandelsmør, økologiske rørte solbær, banan, kokosyoghurt, eple og tørket bringebær.

Gluten og laktosefri

Allergen: Mandler og egg

VARM SPELT-SANDWICH MED FRISK SALAT 175

Eltefritt økologisk speltbrød fylt med pesto, spinat, ovnsbakt squash, oliven, soltørket tomat og vegansk feta.
Sandwichen toastes og serveres med frisk salat og spirer med en syrlig vinaigrette.

Allergen: Gluten fra spelt, cashew nøtter. Kan også fåes nøttefrie.

SALATBOWL 185 / 175

Dette er vår signaturrett!
Innholdet i salaten varierer litt etter hva vi har tilgjengelig og hva som er i sesong. Den skal alltid inneholde en type bakt grønnsak og/eller quinoasalat for fylde og en god smakfull dipp. Ellers flere rå elementer, forskjellige type konsistenser og smaker. Dette er et godt, mettende og smakfullt måltid. En god porsjon for lunsj eller middag.
Salatbowlsene er alltid veganske og glutenfrie


Allergen: Nøtter.  Lages også u/nøtter

GRØNN SUPERJUICE 99

Helt grønn juice som gir et ekstra digg, sunt kick. Laget av økologiske råvarer.
 

Stangselleri, agurk, spinat, sitron og ingefær.

350 ml

SELLERIJUICE 99

Kun økologisk selleri. Anbefales å drikke på morgenen før frokost for et rensende og helsemessig resultat.

350 ml

RÅ SNICKERSKAKE 79

En fyldig kake med peanøtter, dadler, kakao, kokos og råsjokolade.
Lett for alle å like.
Vegansk og glutenfri

Allergener: peanøtter

GULROTKAKE 79

Saftig bakt gulrotkake med masse krydder og en syrlig cashew-kokos og sitronkrem på toppen.

Vegansk og glutenfri

Allergen: Mandler, cashew.

SJOKOLADE-SØTPOTET MUFFINS 75

Dette er vår bestselger. Stor, mektig, mørk og skikkelig god.
Den er laget med bakt søtpotet, mandelmel og mørk sjokolade.
Gluten og laktosefri.

Allergen: Egg, mandler.

LAKRISKULE 59

En kjempe god og stor konfektkule for lakriselskere.
Med dadler, mandler, kokos og lakrispulver. Trukket med råsjokolade.
Glutenfri og vegansk.

Allergen: Mandler.

SJOKOLADE-OG TAHINI KJEKS 65

En mørk og smakfull kjeks med sesampaste og mørke sjokoladebiter.
Søtet med lønnesirup.
Glutenfri og vegansk.

Allergen: sesam.

Matcha & Mynte rawcake 79

Frisk og syrlig rawcake med matcha, mynte og sitron.

Bunn med glutenfri havre og dadler, og fyll med cashewnøtter og vanilje.

Vegansk og glutenfri 

Allergener: Cashew og pistasj.

TAHINIBAR 75

Vår signatur kake!
Med puffet havre, tahini, lønnesirup med en myk sjokoladekrem på toppen.
Vegansk og glutenfri

Allergen: sesam, gluten fra havre (veldig lite).

Banan & blåbær brød 59

Bananbrød med mandelmel, økologiske egg, modne bananer, kardemomme og blåbær. Kun søtet med banan. Godt alternativ for de som vil ha noe litt søtt, men som ikke er for søtt.
Glutenfri 

Allergener: egg, mandler

HAVRE OG SJOKOLADEKJEKS 65

En av våre klassiekere. Havrekjeks med sjokoaldebiter. Med kanel, kardemomme og litt salt.


Vegansk og glutenfri

Sjokolade-protein kule 59

En næringsrik raw-kule med kikerter, mandelsmør, mørk kakao, kanel og litt kokossukker. Trukket med råsjokolade og hakkede mandler.


vegansk og glutenfri

Allergener: Mandler


Tahini brownie med appelsinkrem 79

En skikkelig populær og god sjokoladekake. Laget helt uten mel el- ler korn. Kun basert på mørk kakao og tahini. Mørk og seig, med en frisk appelsinkrem.
Glutenfri, vegansk og nøttefri.

Allergener: sesam


RØDBET & INGEFÆR LATTE 65

Dette er vår signatur-latte som vi har hatt i kafeen fra første dag.
Vi juicer økologisk rødbete og ingefær og blander den med varmt vann, steamet plantemelk og litt søtning etter ønske.

GOLDEN MILK 65

Vi lager en egen paste av fersk, økologisk gurkemeie, ingefær og masse varmende krydder.
Blandet med plantemelk og søtning etter ønske.

MATCHA LATTE  65

En skikkelig grønn, varm drikk som gir ett lite ekstra piff. Laget av japansk grønn te og blandes med plantemelk og søtning etter ønske.

KAKAO 65

Vi lager vår egen kakaomiks av god, mørk kakao, kokosblomssukker, ceylon kanel og ren vanilje.
Blandes med plantemelk.

CHAI LATTE 65

Krydrig sort chai te blandes med steamet melk og litt honning eller lønnesirup.

TE 45

Earl grey, grønn sencha te, mynte, chai og to deilige uertteer fra Gry Hammer: Kvinnekraft og Balanse te

Vi er opptatt av gode OG sesongbaserte råvarer 

Derfor bruker vi så mye økologiske råvarer vi kan få tak i. Både av ferske grønnsaker og tørrvarer. Vi får levert de beste og ferskeste grønnsakene, dratt rett opp av jorden fra Bergsmyrene i Hurum. Hele året! Vi får også varer fra andre bra leverandører som Dyrket og Langdalen. Noen av rettene på menyen varierer derfor litt i innhold fra sesong til sesong. Alt vi serverer i kafeen lager vi i Happy Foods teamet selv for hånd på vårt kjøkken.

Kakemenyen vår varierer litt, men dette klassikerne vi stort sett har i disken hver dag

Vi har en god blanding av bakte kaker og noen rå. Alle kaker er laget helt uten hvitt sukker, hvetemel eller melkeprodukter. Vi bruker økologiske tørrvarer i alle våre kaker, og flere inneholder en bakt grønnsak

Alle varme drikker kommer med havremel

Spør oss etter annen type melk hvis du ønsker det og si ifra til oss hvor mye søtning du ønsker i din kopp :)

Vi har god, økologisk kvalitetskaffe fra Gyldne Bønne som har eget kaffebrenneri i Bærum. I kaffen kan du få økologisk melk fra Røros meieriet eller plantemelk etter ønske. Vi har har en ordentlig bra espressomaskin og lager alle standard kaffer som Cappucino, cortado, kafelatte og americano.

HAPPY FOODS EGNE PRODUKTER!

MANDESMØRGLASs 250

Vårt populære mandesmør som er laget av kun økologiske ristede mandler og litt himalayasalt. Det har en myk og nesten rennende konsistens og passer godt som topping, pålegg eller snacks. Kan være avhengighets dannende.

400 gram.

Allergener: Mandler

FRØ-OG NØTTECRUNCH 190

En sprø blanding av ristede, økologiske frø og nøtter. Blandet med litt lønesirup, ceylon kanel. Kun nøtter og frø, ingen gryn.
Vegansk og glutenfri.

400 gram.

Allergen: Mandler, hasselnøtter, sesam, valnøtter.

TAHINI GRANOLA 150

En sprø og god granola laget med glutenfri havregryn, tahini (sesampaste), solsikkefrø og litt lønnesirup. Blandet med kokoschips og gojibær.
Perfekt som snacks eller som topping på smoothie eller yoghurt.
Nøttefri, glutenfri og vegansk.

400 gram.

Allergen: sesam.

HASSELNØTTSMØR 290

Laget av kun økologiske hasselnøtter og litt himalayasalt.
Litt små biter av hasselnøtter for crunch.
Perferkt som pålegg eller som en søt snack sammen med mørk sjokolade.

400 gram.

Allergener: Hasselnøtter

RISTEDE TAMARICASHEw 140

Økologiske cashewnøtter ristet i ovnen med tamarisaus (glutenfri soyasaus).
Kjempe gode som snacks eller som topping på salater eller varm mat.

300 gram.

Allergener: Cashew.

RISTEDE MANDLER MED URTESALT 140

Økologiske mandler uten skall ristet i ovnen med litt olivenolje og urtesalt.
Så gode å spise som de er eller hakke opp og strø over salat eller varm mat. 

300 gram.

Allergener: Mandler.

KOKOS-BÆR YOGHURT 159

Vår hjemmelagde yoghurt basert på kokosmelk, bær og probioform. Tykk, frisk og syrlig. Vegansk.
Ingredienser: Kokosmelk, blåbær, solbær, probioform, vanilje og daddel.

750 ml

Ingen allergener

GULROT & INGEFÆR DIPP 159

En smakfull og fyldig dipp basert på cashewnøtter og gulrøtter.
Passer perfekt som tilbehør til lunsj, middag, som pålegg eller som dipp i salater.
Ingredienser: Cashewnøtter, gulrot, ingefær, olivenolje, gurkemeie, sitron, lønnesirup, himalayasalt og currypulver.

390 ml

Allergener: Cashewnøtter

URTE-HUMMUS 159

Deilig, tykk og kremete hummus basert på kikerter og urter.
Ingredienser: Kikerter, tahini, sitron, hvitløk, cummin, himalayasalt, persille og koriander.

390 ml

Allergener: Sesam

SPICY PAPRIKA DIPP 159

En fyldig og smakfull dipp basert på cashewnøtter, paprika og soltørket tomat.
Ingredienser: Cashewnøtter, paprika, soltørket tomat, olivenolje, sitron, chili, himalayasalt, paprikapulver og lønnesirup.

390 ml

Allergener: Cashewnøtter

3 stk lakriskuler 140

Lakriskuler med råsjokolade

KAKAO MIKS 199

Vår populære kakaomiks vi bruker i kafeen.
Laget av mørk kakao, kokostblomstsukker, ekte vanilje, ceylon kanel og litt salt.
Minst 75% kakao.


Rør ut 1-2 skjeer i varmt vann og tilsett varm melk etter ønske.


200 gr

Islatte 65

Med espresso og valfri melk

Is-matcha 65

Med litt lønnesirup og havremelk

Is-rødbet & ingefær latte 65

Med havremelk

kAFÉ meny

KAFE MENY

bottom of page