top of page

Happy Foods ble startet av Irina Smit i 2014. Irina er en skikkelig matentusiast og kaller seg selv en matnerd som er lidenskapelig opptatt av å spise og lage ren, næringsrik mat som bra for kroppen og helsen. Hennes filosofi er at maten skal være laget fra bunnen av rene råvarer som ubearbeidet og uten tilsetninger. Og at fargerik mat gjør deg glad.​

Selv er hun utdannet kokk og har jobbet i mat-service bransjen siden hun var 16 år. Drømmen da hun startet en egen matblogg i 2013 var å ha en egen kafé etterhvert. Hun hadde lyst til å dele alle sine matgleder og fargerike matinspirasjon. Og drømte om et eget lite sted hvor folk kunne komme å få ren og smaksfull mat og hvor det ville være hjemmekoselig og god stemning. Den personlig biten har vært en viktig del helt siden starten av kaféen. Gjennom snart 4 år med kafédrift har Irina vært der store deler av tiden og tatt imot gjestene selv. På den måten har vi skaffet gode relasjoner, en fast kundebase og ikke minst mange gode og hyggelige samtaler med andre matentusiaster.

 

Før Happy Foods ble en kafé drev Irina alene med catering, tok oppdra som matkonsulent, var oppskriftsutvikler og solgte Happy Foods produkter til andre butikker, helsekoster og kaféer. Intensjonen med Happy Foods kafé er å tilby bra mat som er laget med kvalitetsråvarer, omtanke og for hånd. ​

 

Irina er ikke opptatt av å sette Happy Foods inn i en bås som at alt må være glutenfritt eller vegansk. Det som hun synes er viktig er at det er smaker godt, nærer godt og gjør godt for øyne og gane. All mat blir laget på kjøkkenet i kafeen og vi serverer vegetarisk, melkefritt og 90 % vegansk og glutenfritt. Vi er opptatt av å bruke og støtte norske, lokale leverandører. Vi har fokus på å vite hvor grønnsakene kommer fra og drar flere ganger til gårdene og er med på å høste de selv. Vi lager derfor sesongbasert mat og elsker å variere etter hva som er tilgjengelig på ulike årstider.

Happy Foods ble startet av Irina Smit i 2014. Irina er en skikkelig matentusiast og kaller seg selv en matnerd som er lidenskapelig opptatt av å spise og lage ren, næringsrik mat som bra for kroppen og helsen. Hennes filosofi er at maten skal være laget fra bunnen av rene råvarer som ubearbeidet og uten tilsetninger. Og at fargerik mat gjør deg glad.​

Selv er hun utdannet kokk og har jobbet i mat-service bransjen siden hun var 16 år. Drømmen da hun startet en egen matblogg i 2013 var å ha en egen kafé etterhvert. Hun hadde lyst til å dele alle sine matgleder og fargerike matinspirasjon. Og drømte om et eget lite sted hvor folk kunne komme å få ren og smaksfull mat og hvor det ville være hjemmekoselig og god stemning. Den personlig biten har vært en viktig del helt siden starten av kaféen. Gjennom snart 4 år med kafédrift har Irina vært der store deler av tiden og tatt imot gjestene selv. På den måten har vi skaffet gode relasjoner, en fast kundebase og ikke minst mange gode og hyggelige samtaler med andre matentusiaster.

 

Før Happy Foods ble en kafé drev Irina alene med catering, tok oppdra som matkonsulent, var oppskriftsutvikler og solgte Happy Foods produkter til andre butikker, helsekoster og kaféer. Intensjonen med Happy Foods kafé er å tilby bra mat som er laget med kvalitetsråvarer, omtanke og for hånd. ​

 

Irina er ikke opptatt av å sette Happy Foods inn i en bås som at alt må være glutenfritt eller vegansk. Det som hun synes er viktig er at det er smaker godt, nærer godt og gjør godt for øyne og gane. All mat blir laget på kjøkkenet i kafeen og vi serverer vegetarisk, melkefritt og 90 % vegansk og glutenfritt. Vi er opptatt av å bruke og støtte norske, lokale leverandører. Vi har fokus på å vite hvor grønnsakene kommer fra og drar flere ganger til gårdene og er med på å høste de selv. Vi lager derfor sesongbasert mat og elsker å variere etter hva som er tilgjengelig på ulike årstider.

bottom of page